Receptes Āzijas gaumē
Pagatavo nūdeles ar kraukšķīgu pīli un palutini savas garšas kārpiņas!
CEPTAS NŪDELES AR KRAUKŠĶĪGU PĪLI
Sastāvdaļas
- Āzijas pīle 4 iepakojumi
- "Chow Mein" nūdeles 1 iepakojums (250 g.)
- Maurloki 1 bunte
- Jaunie sīpoli ar lociņiem 4 gab.
- Saulespuķu eļļa 2 ēdamkarotes
- Sojas mērce pēc garšas
- "Sriracha" mērce pēc garšas
Pagatavošana
- Saldētās pīles bez dārzeņiem liek sacepuma veidnē un cep karstā cepeškrāsnī saskaņā ar norādījumiem uz iepakojuma, līdz tās kļūst kraukšķīgas.
- Vāra nūdeles verdošā, sālītā ūdenī saskaņā ar norādījumiem uz iepakojuma.
- Nomazgā jaunos sīpolus ar lociņiem un sagriež mazos gredzenos.
- Rupji sasmalcina maurlokus.
- Uzkarsē eļļu lielā pannā vai vokpannā. Apcep tajā jaunos sīpolus ar lociņiem un dārzeņus apmēram minūti.
- Pievieno nokāstās nūdeles un pārlej ar sojas mērci.
- Sagriež pīles krūtiņu un pasniedz ar nūdelēm.
- Pievieno Sriracha mērci pēc garšas un beigās pārkaisa ar maurlokiem.
Lai labi garšo!
Uzturvērtība vienā porcijā: 1089 kalorijas (kcal), 4561 kalorijas (kJ), 70,8 g olbaltumvielas, 58,3 g tauku, 67,2 g ogļhidrāti