Receptes Āzijas gaumē

Pagatavo nūdeles ar kraukšķīgu pīli un palutini savas garšas kārpiņas!

CEPTAS NŪDELES AR KRAUKŠĶĪGU PĪLI

Text And Image Section

Sastāvdaļas

  • Āzijas pīle 4 iepakojumi
  • "Chow Mein" nūdeles 1 iepakojums (250 g.)
  • Maurloki 1 bunte
  • Jaunie sīpoli ar lociņiem 4 gab.
  • Saulespuķu eļļa 2 ēdamkarotes
  • Sojas mērce pēc garšas
  • "Sriracha" mērce pēc garšas

Pagatavošana

  1. Saldētās pīles bez dārzeņiem liek sacepuma veidnē un cep karstā cepeškrāsnī saskaņā ar norādījumiem uz iepakojuma, līdz tās kļūst kraukšķīgas.
  2. Vāra nūdeles verdošā, sālītā ūdenī saskaņā ar norādījumiem uz iepakojuma.
  3. Nomazgā jaunos sīpolus ar lociņiem un sagriež mazos gredzenos.
  4. Rupji sasmalcina maurlokus.
  5. Uzkarsē eļļu lielā pannā vai vokpannā. Apcep tajā jaunos sīpolus ar lociņiem un dārzeņus apmēram minūti.
  6. Pievieno nokāstās nūdeles un pārlej ar sojas mērci.
  7. Sagriež pīles krūtiņu un pasniedz ar nūdelēm.
  8. Pievieno Sriracha mērci pēc garšas un beigās pārkaisa ar maurlokiem.

Lai labi garšo!


Uzturvērtība vienā porcijā: 1089 kalorijas (kcal), 4561 kalorijas (kJ), 70,8 g olbaltumvielas, 58,3 g tauku, 67,2 g ogļhidrāti