Kurkuma, apelsīnu, burkānu un ābolu sula
Sastāvdaļas (apm. 1 l sulas):
- 20 g kurkumas
- 6 apelsīni
- 300 g burkānu
- 3 āboli (apmēram 500 g)
Pagatavošana
Rūpīgi nomazgā kurkumu. Nomizo un pārgriez uz pusēm apelsīnus. Notīri, nomizo, nomazgā burkānus un sagriez tos lielos gabalos. Nomazgā ābolus, sagriez tos ceturtdaļās un izņem serdi. Sulu spiedē izspied visas sastāvdaļas.
Pagatavošanas laiks: apmēram 10 minūtes
Sarežģītība: vienkārši
Uzturvērtība
Gatavojot četras porcijas, vienā porcijā: apm. 116 kcal/493 kJ, 1,7 g olbaltumvielu, 1,1 g tauku, 24,9 g ogļhidrātu